Twitter adverteren

Partners:

Twitter adverteren

Volgens de resultaten van onderzoeksinstituut Newcom Research hebben bijna 3 miljoen mensen in Nederland een Twitter-account, waarvan bijna 50% dagelijks actief is op Twitter. Wil je meer zichtbaarheid krijgen in deze groep? 

Dan is adverteren op Twitter misschien iets voor jou. Twitter biedt verschillende manieren om jouw inhoud te promoten, waaronder gepromote tweets, gepromote accounts of gepromote trends.

Weet je niet waar je moet beginnen? Bij Volario staan we klaar om je te helpen. 

De voordelen van adverteren op Twitter

check mark
Bereik meer mensen die jou nog niet volgen door tweets uit te lichten
check mark
Ontwikkel je gemeenschap en vergroot de bekendheid van jouw bedrijf
check mark
Target je advertentie op profiel informatie, apparaat informatie of gegevens van derden
check mark
Geschikt voor elk budget: je betaalt alleen als er interactie is op je account of een tweet
twitter adverteren

Adverteren op Twitter

Om betaalde advertentie opties te gebruiken, heb je altijd een goedgekeurd en openbaar zakelijk account nodig. 

Afhankelijk van jouw doelen kiezen we samen het betalingsmodel. Naast CPM zijn er verschillende manieren op mogelijk op CPE (cost per engagement), CPC (cost per click) of CPV (cost per view). 

Advertenties worden weergegeven door een algoritme op basis van woorden die gebruikers op Twitter zoeken, informatie uit hun profiel, maar ook bijvoorbeeld, de locatie en andere applicaties die ze op hun telefoon hebben geïnstalleerd. 

Welke doelgroep wil je bereiken met Twitter advertising?

Een Twitter-campagne kan helpen je naamsbekendheid te vergroten, je community te laten groeien, betrokken te raken bij jouw inhoud, meer website bezoekers, meer leads te genereren of app-downloads te stimuleren. 

Samen selecteren we vooraf een duidelijk doel, zodat je in de campagneconfiguratie het meest geschikte betalingsmodel kunt kiezen en kunt optimaliseren. 
twitter doelgroep
koffie

Social media uitbesteden

Wil je meer succes halen uit social media? Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

De juiste format bij jouw strategie

De eenvoudige tekstadvertenties variëren we met:

  • Grafische site-/ applicatiekaarten bevatten een link naar een downloadbare site of applicatie
  • Videotweets of tweets met (meerdere) afbeeldingen, of je kunt meer afbeeldingen aan je bericht toevoegen
  • Directe berichten ads of conversatie-advertenties die directe chatbotactivering promoten of een retweet of reactie uitlokken
Social Media uitbesteden
twitter formats
twitter meten is weten

Meten = weten, zo sta je nooit voor verrassingen

Het realtime campagnedashboard geeft inzicht in de acties en interacties met je tweets en de samenstelling van je doelgroep. 

We kunnen deze gegevens downloaden of integreren met het Google-marketingplatform om deze informatie te integreren met je algemene campagne- en websitestatistieken.
Social Media uitbesteden

Samenwerken
met volario?

Bel ons op: 06-40372584
Hebben jullie hetzelf super druk met jullie core business?
Geen probleem wij van Volario nemen alle 
zorgen omtrend online marketing van jullie over.
Zo kunnen jullie blijven focussen waar
jullie goed in zijn, en focussen wij op waar 
wij goed in zijn.
neem contact op

Veelgestelde gestelde vragen

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Belangrijk om te beseffen is dat Google honderden factoren kwalificeert om te bepalen welke websites, op specifieke keyword combinaties, bovenaan de ladder komen te staan. Deze factoren te samen vormen het algoritme, of rekenmodel, van Google.

Het algoritme van Google analyseert jouw website om de paar dagen om te kijken of die voor wat betreft de richtlijnen van Google juist geoptimaliseerd is. Enkele factoren waar Google op kwalificeert is de mate waarin jouw website of webshop de informatiebehoefte van de gebruiker vervult, hoe gebruiksvriendelijk je website is etc. Des te hoger de kwaliteit van je website of webshop, bekeken vanuit de Google richtlijnen, des te hoger Google jouw website positioneert.

Echter zijn er een aantal cruciale factoren die zwaar wegen. Deze krijgen als het waren een hogere wegingsfactor dan andere. Er wordt bijvoorbeeld een zwaardere weging toegekend aan linkbuilding.

Linkbuilding is het realiseren van links op externe websites die te maken hebben met de branche waarin jouw website of webshop zich begeeft en die via die weg autoriteit toekennen aan jouw expertise, organisatie of website.

Hoelang duurt het voordat ik op de eerste pagina van Google sta met mijn website of webshop?

In de praktijk ligt het gemiddelde SEO traject tussen de 3 en 6 maanden. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie en of er al zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn uitgevoerd voor jouw website of webshop op de beoogde zoekwoorden.

Nu kun jij je vast voorstellen dat je als fysiotherapeut in de provincie op lokale zoektermen sneller resultaat boekt dan een webshop die ‘from scratch’ in de top 3 wil komen op zoekwoorden als ‘T-shirt kopen.’ In de regel kun je in ieder geval een campagneperiode van 3 tot 6 maanden aanhouden.

Wat betekent SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie betekent. Zoekmachine Optimalisatie is een elementair proces waarmee je zorgt dat jouw website of webshop interessante posities bemachtigd in relevante zoekmachines, waarvan Google op dit moment de belangrijkste is.

In feite betekent dit dat jij tijd en middelen investeert om een website, webshop of landingspagina op een prominente positie in de zoekmachines te plaatsen op voor jou relevante zoekwoord combinaties. Dit wordt vervolgens vaak opgedeeld in Onpage SEO en Offpage SEO.

Onpage SEO is alles wat betrekking heeft op jouw website. Google gebruikt tekstuele content, afbeeldingen, laadsnelheid, meta descriptions, user experience en vele andere onderdelen die op jouw website, webshop of landingspagina staan om jouw website domein te kwalificeren en vervolgens te classificeren op relevantie voor een bepaald zoekwoord.

Offpage SEO is alles wat indirect betrekking heeft op de positie van jouw website in de zoekmachines. Denk daarbij aan links en artikelen van andere websites die naar jouw website verwijzen en daarmee de nodige autoriteit toekennen aan jouw expertise, website of webshop.

Andere vaktermen die je mogelijk al eens voorbij hebt zien komen, zijn SEA en SEM. SEA staat voor Search Engine Advertisement en vormt tezamen met SEO: SEM. SEM staat voor Search Engine Marketing en is een overkoepelende term voor op zoekmachines gerichte marketing activiteiten.
databasestorelayers