Adverteren op Snapchat

Partners:

Adverteren op Snapchat

Snapchat is eigenlijk een beetje raar: communicatie verloopt bijna volledig via de camera. Maar met bijna 3 miljoen gebruikers - waarvan 1,5 miljoen dagelijkse gebruikers - is Snapchat erg interessant om te gebruiken in je sociale advertentiemix en biedt het ook unieke advertentiemogelijkheden.

Met een leuke manier om te communiceren is Snapchat een videoplatform voor een jonge, betrokken doelgroep. Begin snel met adverteren op Snapchat!

De voordelen van advertising op Snapchat

Bereik een betrokken publiek dat zeer betrokken is bij het platform
Inzetbaar in de gehele customer journey
Gebruikers zitten alleen op mobiel
snapchat doel

 Welk doel wil je behalen met adverteren op Snapchat?

Je kunt Snapchat in elk stadium van de funnel gebruiken. Wil je bewustwording creëren, traffic genereren of converteren? Met Snapchat begeleid je de gebruiker door de hele funnel!

Welke doelgroep wil je bereiken met Snapchat advertising?

We gebruiken demografische, geografische, apparaat- en interessetargeting om de juiste doelgroep te bereiken. 

Daarnaast richten we ons ook op vergelijkbare doelgroepen, dat wil zeggen mensen die lijken op jouw bestaande doelgroep. 
Dankzij deze uitgebreide targetingmogelijkheden kunnen we dankzij Snapchat heel specifieke doelgroepen bereiken. 

Met Snap Pixel retargeten we Snapchat gebruikers die je advertentie hebben gezien of erop gereageerd hebben. Hierdoor bedienen we de hele customer journey in één kanaal. 
snapchat doelgroep
koffie

Social media uitbesteden

Wil je meer succes halen uit social media? Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.
snapchat ad formats

De juiste strategie met de juiste format

We zorgen voor interactie door gebruik te maken van Snapchat filters en lenzen. Of we sturen je doelgroep naar jouw website of app via Snap- of Story Ads. 
Met Snapchat ads haak je niet alleen in op engagement, maar ook op de interactie met collectieadvertenties. Hiermee kun je de gebruiker een reeks producten laten zien en aanmoedigen om over te gaan tot een koop.

Meten = weten

Door middel van Snapchat-pixels meten we verschillende conversies door om je campagnes nog beter te laten presteren. 
Op die manier halen wij altijd het beste uit jouw campagne. 
snapchat analytics

Samenwerken
met volario?

Bel ons op: 06-40372584
Hebben jullie hetzelf super druk met jullie core business?
Geen probleem wij van Volario nemen alle 
zorgen omtrend online marketing van jullie over.
Zo kunnen jullie blijven focussen waar
jullie goed in zijn, en focussen wij op waar 
wij goed in zijn.
neem contact op

Veelgestelde gestelde vragen

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Belangrijk om te beseffen is dat Google honderden factoren kwalificeert om te bepalen welke websites, op specifieke keyword combinaties, bovenaan de ladder komen te staan. Deze factoren te samen vormen het algoritme, of rekenmodel, van Google.

Het algoritme van Google analyseert jouw website om de paar dagen om te kijken of die voor wat betreft de richtlijnen van Google juist geoptimaliseerd is. Enkele factoren waar Google op kwalificeert is de mate waarin jouw website of webshop de informatiebehoefte van de gebruiker vervult, hoe gebruiksvriendelijk je website is etc. Des te hoger de kwaliteit van je website of webshop, bekeken vanuit de Google richtlijnen, des te hoger Google jouw website positioneert.

Echter zijn er een aantal cruciale factoren die zwaar wegen. Deze krijgen als het waren een hogere wegingsfactor dan andere. Er wordt bijvoorbeeld een zwaardere weging toegekend aan linkbuilding.

Linkbuilding is het realiseren van links op externe websites die te maken hebben met de branche waarin jouw website of webshop zich begeeft en die via die weg autoriteit toekennen aan jouw expertise, organisatie of website.

Hoelang duurt het voordat ik op de eerste pagina van Google sta met mijn website of webshop?

In de praktijk ligt het gemiddelde SEO traject tussen de 3 en 6 maanden. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie en of er al zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn uitgevoerd voor jouw website of webshop op de beoogde zoekwoorden.

Nu kun jij je vast voorstellen dat je als fysiotherapeut in de provincie op lokale zoektermen sneller resultaat boekt dan een webshop die ‘from scratch’ in de top 3 wil komen op zoekwoorden als ‘T-shirt kopen.’ In de regel kun je in ieder geval een campagneperiode van 3 tot 6 maanden aanhouden.

Wat betekent SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie betekent. Zoekmachine Optimalisatie is een elementair proces waarmee je zorgt dat jouw website of webshop interessante posities bemachtigd in relevante zoekmachines, waarvan Google op dit moment de belangrijkste is.

In feite betekent dit dat jij tijd en middelen investeert om een website, webshop of landingspagina op een prominente positie in de zoekmachines te plaatsen op voor jou relevante zoekwoord combinaties. Dit wordt vervolgens vaak opgedeeld in Onpage SEO en Offpage SEO.

Onpage SEO is alles wat betrekking heeft op jouw website. Google gebruikt tekstuele content, afbeeldingen, laadsnelheid, meta descriptions, user experience en vele andere onderdelen die op jouw website, webshop of landingspagina staan om jouw website domein te kwalificeren en vervolgens te classificeren op relevantie voor een bepaald zoekwoord.

Offpage SEO is alles wat indirect betrekking heeft op de positie van jouw website in de zoekmachines. Denk daarbij aan links en artikelen van andere websites die naar jouw website verwijzen en daarmee de nodige autoriteit toekennen aan jouw expertise, website of webshop.

Andere vaktermen die je mogelijk al eens voorbij hebt zien komen, zijn SEA en SEM. SEA staat voor Search Engine Advertisement en vormt tezamen met SEO: SEM. SEM staat voor Search Engine Marketing en is een overkoepelende term voor op zoekmachines gerichte marketing activiteiten.
databasestorelayers