ZoekwoordenonderzoekWe beginnen altijd met een zoekwoordenonderzoek voordat we starten met SEO. Het is de basis en het begin voor SEO, want met dit onderzoek weet je welke content het meest relevant is voor jouw bezoekers.

SEO | SEA | CRO | SEO totaalpakket | Analytics | Snelheid optimalisatie

Vraag direct een gratis SEO audit aan

Online partners

Cases

Zoekwoordenonderzoek

Makkelijker organisch vindbaar zijn op de zoekmachines begint altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. In het geval van SEO is het erg belangrijk om precies te weten waar jouw doelgroep naar op zoek is om die landingpagina's optimaal te kunnen optimaliseren. Is jouw website vindbaar voor de relevante zoekwoorden? Op deze manier haal je meer relevante bezoekers naar jouw site en genereer je in een mum van tijd meer conversies. Daarom is uitgebreid zoekwoordonderzoek altijd de basis van het SEO-proces. Dankzij een team van SEO-specialisten weten we precies hoe we dergelijk zoekwoordonderzoek moeten aanpakken en helpen we je graag verder.

De voordelen van een zoekwoordenonderzoek

De basis van een goede SEO-strategie en websitestructuur
Inzicht in relevante zoektermen voor jouw website
Inzicht in concurrentie op de zoektermen
Content gaps worden ontdekt
Uw inhoud is relevant voor het zoekdoel

De toepassingen van een zoekwoordenonderzoek

Het geeft inzicht in gemiddelde zoekvolumes van zoekintentie
Het geeft input voor content creatie
Input voor het opzetten van Google Ads

Zoekwoordenonderzoek wat is het?

Zoekwoordenonderzoek is een document waarin je alle trefwoorden kunt vinden die relevant zijn voor uw bedrijf, inclusief maandelijkse volumes. Zo krijg je inzicht in de populariteit van bepaalde zoekwoorden en weet je hoe vaak er gemiddeld per maand naar een bepaald zoekwoord wordt gezocht. 
We kunnen jouw advertenties op verschillende locaties targeten, en dergelijk onderzoek geeft ook inzicht in de concurrentie. Bij zoekwoordanalyse gaan we voor de meest relevante zoekwoorden en richten we ons daarop. In dit proces zul je zeker niet worden vergeten: we kiezen deze zoekoorden namelijk samen!

Met linkbuilding focussen op zoekwoorden

Doormiddel van linkbuilding focus je op de woorden die uit de zoekwoordanalyse zijn gekomen. We vermelden elke maand de belangrijkste zoekwoorden in ons rapport, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Het toont de voortgang die we boeken en de huidige posities van de zoekwoorden van deze maand.

De Volario way 

Voordat we beginnen met je zoekwoordanalyse, is het belangrijk om je samen in het SEO-proces te verdiepen en alles eerst te bespreken. Hebben we alle informatie die we nodig hebben? Daarna starten we met het starten van het proces, een belangrijk onderdeel daarvan is trefwoordonderzoek. Aan de hand van de zoekwoorden die eruit voortvloeien, bepalen we de structuur, inhoud en het doel van linkbuilding voor uw website.

Tools voor het bepalen van de zoekwoorden

Hiervoor gebruiken we verschillende tools om het beste inzicht te krijgen zodat we je een zo volledig mogelijk document kunnen bezorgen. Denk aan de Google Ads-zoekwoordplanner en Searchmetrics. 
In combinatie met gezond verstand bieden deze tools de trefwoorden en gerelateerde suggesties die we nodig hebben om te bepalen waarop we ons moeten concentreren. Wij bieden dergelijk trefwoordonderzoek altijd in vele varianten aan: wij schakelen jou in zodat je kunt aangeven wat wel en niet belangrijk is voor het bedrijf. Zo komen we altijd tot de beste conclusie.

Samenwerken
met volario?

Bel ons op: 06-40372584
Hebben jullie hetzelf super druk met jullie core business?
Geen probleem wij van Volario nemen alle 
zorgen omtrend online marketing van jullie over.
Zo kunnen jullie blijven focussen waar
jullie goed in zijn, en focussen wij op waar 
wij goed in zijn.
neem contact op
databasestorearrow-rightlayers