SEO totaalpakketSEO | SEA | CRO | SEO totaalpakket | Analytics | Snelheid optimalisatie

Met het totaalpakket wordt alles uit handen genomen omtrent SEO. We hebben verschillende pakketten, voor startende ondernemers en voor diegene die al wat groter zijn.

Vraag direct een gratis SEO audit aan

Online partners

Cases

SEO totaalpakket

Het complete online marketingpakket van Volario zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de voorpagina van Google komt wanneer potentiële klanten naar jouw product of dienst zoeken.
Wij zorgen voor een volledig geoptimaliseerde website in overeenstemming met de huidige Google richtlijnen en maken het gemakkelijk om jouw website te vinden.
Daarnaast zetten we Google advertenties op met zoekwoorden waarmee jouw klanten jou. Je zult ook lokaal gemakkelijk te vinden zijn met de functie "Google mijn bedrijf” lokale SEO". 
Hier bieden we een volledig geoptimaliseerde pagina inclusief reviews. Daarnaast optimaliseren en maken we een pagina op Facebook, LinkedIn en Instagram voor jouw bedrijf, waarop we maandelijks originele content publiceren, relevant voor jouw klanten. Goed voor je vindbaarheid en je autoriteit!
Tegelijkertijd houden we constant uw websiteverkeer in de gaten om te weten waar uw klanten vandaan komen. Hierdoor kunnen wij uw campagnes constant optimaliseren. Naast het gehele pakket is het ook mogelijk om één of meerdere diensten los af te nemen. Neem snel contact met ons op en we horen graag hoe we je kunnen helpen!

Seo totaal pakket wat zit erin?

Seo copywriting
Google analytics
SEA
Linkbuilding
Website snelheid optimalisatie
Google mijn bedrijf
Webdesign
Landing pagina’s maken

Seo copywriting

Seo copywriting: Is het schrijven van teksten op een website en dan op zodanige manier dat de tekst goed is geoptimaliseerd. 
Het is dan ook belangrijk dat je een strategie hebt voor het schrijven van de SEO teksten. 

Google Analytics

Google Analytics geeft je gedetailleerde informatie over het verkeer van je website.
Met de rapportages die belangrijk zijn voor de online marketing strategie gaan wij een plan voor u maken zodat je website meer gaan converteren. Google Analytics is een dienst van Google die statistische informatie van websites verzamelt en gedetailleerd weergeeft. 
Het doel van deze service is om webmasters in staat te stellen een duidelijk beeld te krijgen van bezoekersverkeer, de bron van bezoeken en paginaweergaven.

SEA

Zoekmachine adverteren is het plaatsen van advertenties binnen de betaalde zoekresultaten van Google, Bing en andere zoekmachines. Wanneer je zoekt binnen de zoekmachine verschijnen de zoekresultaten. 
Zoekmachine adverteren betekent dus dat je met een advertentie in een zoekmachine kan komen te staan. Bij het aanmaken van een zoekcampagne in AdWords (Google Ads) stelt de adverteerder zoekwoorden in.
De advertenties worden vervolgens op Google getoond wanneer iemand op zo’n zoekwoord zoekt. Het weergeven van zo’n advertentie gebeurt veelal boven en onder het organische zoekresultaat.
De adverteerder betaalt alleen als er op een advertentie wordt geklikt.
Het zijn voornamelijk tekst advertenties die worden weergeven in een zoekmachine maar er worden bijvoorbeeld ook shopping-advertenties weergegeven inclusief prijs en afbeeldingen. Een tekst advertentie bestaat in de basis uit een titel, een URL en een beschrijving.

Linkbuilding​

Doormiddel van linkbuilding zorg je dat er andere websites naar jouw webpagina’s verwijzen, dat je genoeg links naar andere websites verwijzen en dat er genoeg aantal links naar andere pagina’s op jou website verwijzen. 
Linkbuilding is het genereren van links van externe webpagina's naar specifieke websites, met als doel hogere beoordelingen te krijgen voor zoekmachines zoals Google op trefwoorden die verband houden met de webpagina.

Website snelheid optimalisatie

Klanten zijn vandaag de dag snelle websites gewend. De gebruikers zullen dit dan ook van jouw website verwachten. In 2021 weegt de laadtijd van een website nog zwaarder, het is één van de ranking factoren van het algoritme van Google die de positie van de organische zoekresultaten bepaalt.

Google mijn bedrijf

Je Google Mijn Bedrijf-vermelding is het eerste wat een potentiële klant ziet wanneer hij je bedrijf opzoekt in Google. Je vermelding wordt bovendien steeds meer een ‘website’ binnen Google waar (potentiële) klanten onder meer je NAW-gegevens kunnen vinden, reviews kunnen lezen, vragen kunnen stellen en diensten kunnen bekijken.

Webdesign 

Is uw website verouderd, dan kunnen wij uw website up-to date maken zodat de website voldoet aan de eisen van 2021. Webdesign is vooral het ontwerpen van websites op internet, maar de term wordt meestal in bredere zin gebruikt, waaronder ook de technische ontwikkeling van websites valt.
Omdat deze twee delen meestal niet door dezelfde persoon worden uitgevoerd, kan het ook worden opgesplitst tussen het webdesign dat zich voornamelijk richt op de front-end van de website en de webdevelopment dat zich richt op de back-end, of de technische uitvoering ervan.
Het webdesign lijkt op het grafisch ontwerp van traditioneel drukwerk, maar er zijn grote verschillen. Zo kunnen video en audio onderdeel zijn van het webdesign en is de interactie met de bezoeker anders.

Landing pagina’s maken ​

Wij creëren landingspagina’s die geoptimaliseerd zijn en die zorgen voor betere vindbaarheid in google. De landingspagina is een aparte webpagina waar u mensen naartoe kunt sturen via advertenties, e-mails, sociale media of gedrukte communicatie.
Het gebruikelijke doel is om die bezoekers aan te moedigen bepaalde acties te ondernemen. Dit kan een abonnement op uw nieuwsbrief zijn, een handleiding downloaden of directe verkopen.

Samenwerken
met volario?

Bel ons op: 06-40372584
Hebben jullie hetzelf super druk met jullie core business?
Geen probleem wij van Volario nemen alle 
zorgen omtrend online marketing van jullie over.
Zo kunnen jullie blijven focussen waar
jullie goed in zijn, en focussen wij op waar 
wij goed in zijn.
neem contact op

Veelgestelde gestelde vragen

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Belangrijk om te beseffen is dat Google honderden factoren kwalificeert om te bepalen welke websites, op specifieke keyword combinaties, bovenaan de ladder komen te staan. Deze factoren te samen vormen het algoritme, of rekenmodel, van Google.

Het algoritme van Google analyseert jouw website om de paar dagen om te kijken of die voor wat betreft de richtlijnen van Google juist geoptimaliseerd is. Enkele factoren waar Google op kwalificeert is de mate waarin jouw website of webshop de informatiebehoefte van de gebruiker vervult, hoe gebruiksvriendelijk je website is etc. Des te hoger de kwaliteit van je website of webshop, bekeken vanuit de Google richtlijnen, des te hoger Google jouw website positioneert.

Echter zijn er een aantal cruciale factoren die zwaar wegen. Deze krijgen als het waren een hogere wegingsfactor dan andere. Er wordt bijvoorbeeld een zwaardere weging toegekend aan linkbuilding.

Linkbuilding is het realiseren van links op externe websites die te maken hebben met de branche waarin jouw website of webshop zich begeeft en die via die weg autoriteit toekennen aan jouw expertise, organisatie of website.

Hoelang duurt het voordat ik op de eerste pagina van Google sta met mijn website of webshop?

In de praktijk ligt het gemiddelde SEO traject tussen de 3 en 6 maanden. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie en of er al zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn uitgevoerd voor jouw website of webshop op de beoogde zoekwoorden.

Nu kun jij je vast voorstellen dat je als fysiotherapeut in de provincie op lokale zoektermen sneller resultaat boekt dan een webshop die ‘from scratch’ in de top 3 wil komen op zoekwoorden als ‘T-shirt kopen.’ In de regel kun je in ieder geval een campagneperiode van 3 tot 6 maanden aanhouden.

Wat betekent SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie betekent. Zoekmachine Optimalisatie is een elementair proces waarmee je zorgt dat jouw website of webshop interessante posities bemachtigd in relevante zoekmachines, waarvan Google op dit moment de belangrijkste is.

In feite betekent dit dat jij tijd en middelen investeert om een website, webshop of landingspagina op een prominente positie in de zoekmachines te plaatsen op voor jou relevante zoekwoord combinaties. Dit wordt vervolgens vaak opgedeeld in Onpage SEO en Offpage SEO.

Onpage SEO is alles wat betrekking heeft op jouw website. Google gebruikt tekstuele content, afbeeldingen, laadsnelheid, meta descriptions, user experience en vele andere onderdelen die op jouw website, webshop of landingspagina staan om jouw website domein te kwalificeren en vervolgens te classificeren op relevantie voor een bepaald zoekwoord.

Offpage SEO is alles wat indirect betrekking heeft op de positie van jouw website in de zoekmachines. Denk daarbij aan links en artikelen van andere websites die naar jouw website verwijzen en daarmee de nodige autoriteit toekennen aan jouw expertise, website of webshop.

Andere vaktermen die je mogelijk al eens voorbij hebt zien komen, zijn SEA en SEM. SEA staat voor Search Engine Advertisement en vormt tezamen met SEO: SEM. SEM staat voor Search Engine Marketing en is een overkoepelende term voor op zoekmachines gerichte marketing activiteiten.
databasestorearrow-rightlayers