Linkbuilding uitbesteden


Linkbuilding uitbesteden is een goede keuze, want als je verkeerd omgaat met linkbuilding kan dit ervoor zorgen dat je posities om laag gaan en in het ergste geval zelfs een ban van de zoekmachines. Wij zorgen altijd voor een natuurlijk linkprofiel met dripfeed.

SEO | SEA | CRO | SEO totaalpakket | Analytics | Snelheid optimalisatie

Vraag direct een gratis SEO audit aan

Online partners

Cases

Linkbuilding uitbesteden

Autoriteitsopbouw is uitermate belangrijk om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing. Linkbuilding is een speciaal onderdeel van SEO-specialisatie waarbij we een goede balans vinden tussen kwaliteit en kwantiteit. We noemen dit een natuurlijk linkprofiel. Wil je jouw linkbuilding uitbesteden? Bij ons profiteer je van een enorme kennis op het gebied van linkbuilding.

De voordelen van linkbuilding

Blijf je concurrenten voor
Autoriteit is 1 van de pijlers binnen SEO
Key factor om je website hoger te ranken

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO). Het is bijna onmogelijk om zonder een goed linkprofiel hoog te scoren in Google.
Doormiddel van linkbuilding zorg je dat er andere websites naar jouw webpagina’s verwijzen, dat je genoeg links naar andere websites verwijzen en dat er genoeg aantal links naar andere pagina’s op jou website verwijzen.
 Er zijn veel manier om een linkprofiel op te bouwen. Een linkprofiel opbouwen oftewel linkbuilding is een erg tijdrovende klus. Besteed linkbuilding dan ook uit aan een ervaren online marketing bureau.

Wat is linkbuilding?

Met linkbuilding bouw je een linkprofiel met relevante en betrouwbare links die naar jouw content verwijzen. Dit als doel om aan je autoriteit te bouwen. Als je een goed linkprofiel opbouwt, dan zal je hoger in zoekresultaten verschijnen.
Als de links op een website staan met hoge kwaliteit en relevantie, zal autoriteit hoger en sterker worden.

Zonder linkbuilding kom je niet in de topposities van Google 

Al heb je heb je de beste content, en is je website perfect voor de zoekmachine geoptimaliseerd SEO. Zul je zonder een linkprofiel niet goed scoren in de zoekresultaten.
Zonder autoriteit zal je namelijk niet goed scoren. De zoekmachine bepalen de autoriteit van het aantal links dat naar jouw content verwijst. Hoe meer links hoe beter de content, zo denken de zoekmachines…
Een juiste linkbuilding strategie zal bijdragen aan topposities in de resultaten van de zoekmachines.
Je kunt zelf beginnen aan het bouwen van linkprofiel, of je laat het aan Volario over.

De risico's van linkbuilding, als je het verkeerd doet.

Voorheen werd er met linkruil een linkprofiel opgebouwd. Deze links zijn dan ook niet organisch, tegenwoordig wordt het automatisch gedaan door tools, ook deze zijn niet organisch en de zoekmachines straffen dit ook af. Dit resulteert dan in een lagere positie, wat weer slecht is voor je organische verkeer.
Om zo’n penalty te voorkomen, moeten de links dus op de juiste manier verkregen zijn. Dat doe je door handmatig een natuurlijk linkprofiel op te zetten. Niemand wilt een penalty en om dit te voorkomen moet je de links op de juiste manier krijgen. Dit doe je door een linkprofiel natuurlijk en handmatig op te zetten.
Een linkprofiel bestaat uit links van verschillende websites met relevante content. De websites waar de backlinks vandaan komen moeten betrouwbaar zijn en van hoge kwaliteit. Je kan meerdere backlinks hebben van 1 website. Ook straffen de zoekmachine het af als teveel backlinks in een hele korte periode.

Gebruik een goede linkbuildingstrategie

Om hoog in de zoekresultaten te komen van de zoekmachines heb je backlinks nodig. Zorg er dus voor om een goede linkbuildingstrategie te hebben.
Met de juiste strategieën, zowel voor linkbuilding en de zoekmachine optimalisatie, creëer een linkprofiel die natuurlijk en goed is voor jouw pagerank.
Besteed je linkbuilding niet uit, en begin je er zelf aan? Houdt dan rekening het volgende:
  • Relevante links voor jouw content.
  • Link die van kwaliteit zijn.
  • Niet teveel links in een korte periode
  • Merendeel van de backlinks wijzen naar jouw voorpagina.
  • Verschillende anchorteksten.
Verslik je niet met hoeveel tijd het in beslag neemt om een juist linkprofiel te verkrijgen. Als je dit verkeerd doet is het reëel dat je een penalty krijgt van de zoekmachines.

Wat je nooit moet doen bij linkbuilding​

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen wat je wel kan doen, staat hieronder wat je absoluut niet moet doen:
  • Backlinks verkrijgen die niet relevant zijn.
  • Verkrijgen van backlinks op gratis blogs.
  • Backlinks opzetten met behulp van tools
  • Backlinks van spam websites
De pagina waar de zoeker op beland(landing pagina) moet ook interessant zijn voor de zoeker. Als je dit niet doet, maar je staat wel hoog in de zoekmachine? Dan gaat je ranking in de zoekresultaten naar beneden. Dit is namelijk get gevolg van de oplopende bounce rate, en minder dwell time van de zoeker op je website.

Linkbuilding uitbesteden aan Volario

Bij Volario weten we wat we doen. We zorgen voor relevante en mooie betrouwbare links waardoor we zorgen voor een goed linkprofiel voor jouw website.
Hierdoor groeit jouw autoriteit, naamsbekendheid en voorkom je penalty’s van de zoekmachines.
Mede doordat dit ons vakgebied is houden we ons op de hoogte van de wijzigen van de algoritmes in de zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor kunnen wij wijzigingen toepassen om penalty’s te voorkomen en het risico klein te houden. Waardoor het maximale resultaat haalbaar wordt.

Een goede linkbuildingstrategie dankzij handmatige en duurzame linkbuilding

Bij Volario hanteren en volgen we altijd de juiste strategie. Deze strategie is op maat en voor elke case weer anders. Zo zorgen we ervoor wanneer we jou linkprofiel opbouwen, dat deze natuurlijk is en relevant aan de content van jouw website.
We willen namelijk niet dat je een penalty krijgt, daarom volgen we ook de richtlijnen van Google. We onderhouden je linkprofiel, waardoor we als de regel veranderen, de nodige backlinks weer kunnen verwijderen.
Wil je linkbuilding uitbesteden ,Of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Samenwerken
met volario?

Bel ons op: 06-40372584
Hebben jullie hetzelf super druk met jullie core business?
Geen probleem wij van Volario nemen alle 
zorgen omtrend online marketing van jullie over.
Zo kunnen jullie blijven focussen waar
jullie goed in zijn, en focussen wij op waar 
wij goed in zijn.
neem contact op

Veelgestelde gestelde vragen

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Belangrijk om te beseffen is dat Google honderden factoren kwalificeert om te bepalen welke websites, op specifieke keyword combinaties, bovenaan de ladder komen te staan. Deze factoren te samen vormen het algoritme, of rekenmodel, van Google.

Het algoritme van Google analyseert jouw website om de paar dagen om te kijken of die voor wat betreft de richtlijnen van Google juist geoptimaliseerd is. Enkele factoren waar Google op kwalificeert is de mate waarin jouw website of webshop de informatiebehoefte van de gebruiker vervult, hoe gebruiksvriendelijk je website is etc. Des te hoger de kwaliteit van je website of webshop, bekeken vanuit de Google richtlijnen, des te hoger Google jouw website positioneert.

Echter zijn er een aantal cruciale factoren die zwaar wegen. Deze krijgen als het waren een hogere wegingsfactor dan andere. Er wordt bijvoorbeeld een zwaardere weging toegekend aan linkbuilding.

Linkbuilding is het realiseren van links op externe websites die te maken hebben met de branche waarin jouw website of webshop zich begeeft en die via die weg autoriteit toekennen aan jouw expertise, organisatie of website.

Hoelang duurt het voordat ik op de eerste pagina van Google sta met mijn website of webshop?

In de praktijk ligt het gemiddelde SEO traject tussen de 3 en 6 maanden. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie en of er al zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn uitgevoerd voor jouw website of webshop op de beoogde zoekwoorden.

Nu kun jij je vast voorstellen dat je als fysiotherapeut in de provincie op lokale zoektermen sneller resultaat boekt dan een webshop die ‘from scratch’ in de top 3 wil komen op zoekwoorden als ‘T-shirt kopen.’ In de regel kun je in ieder geval een campagneperiode van 3 tot 6 maanden aanhouden.

Wat betekent SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie betekent. Zoekmachine Optimalisatie is een elementair proces waarmee je zorgt dat jouw website of webshop interessante posities bemachtigd in relevante zoekmachines, waarvan Google op dit moment de belangrijkste is.

In feite betekent dit dat jij tijd en middelen investeert om een website, webshop of landingspagina op een prominente positie in de zoekmachines te plaatsen op voor jou relevante zoekwoord combinaties. Dit wordt vervolgens vaak opgedeeld in Onpage SEO en Offpage SEO.

Onpage SEO is alles wat betrekking heeft op jouw website. Google gebruikt tekstuele content, afbeeldingen, laadsnelheid, meta descriptions, user experience en vele andere onderdelen die op jouw website, webshop of landingspagina staan om jouw website domein te kwalificeren en vervolgens te classificeren op relevantie voor een bepaald zoekwoord.

Offpage SEO is alles wat indirect betrekking heeft op de positie van jouw website in de zoekmachines. Denk daarbij aan links en artikelen van andere websites die naar jouw website verwijzen en daarmee de nodige autoriteit toekennen aan jouw expertise, website of webshop.

Andere vaktermen die je mogelijk al eens voorbij hebt zien komen, zijn SEA en SEM. SEA staat voor Search Engine Advertisement en vormt tezamen met SEO: SEM. SEM staat voor Search Engine Marketing en is een overkoepelende term voor op zoekmachines gerichte marketing activiteiten.
databasestorearrow-rightlayers