YouTube adverteren


Met Youtube adverteren bereik je een grote doelgroep. Je bent ook direct zichtbaar bij jouw doelgroep en je kan zo je naamsbekendheid vergroten. Er zijn veel verschillende manieren van adverteren op youtube en er zit er altijd een tussen die bij jouw bedrijf past.


SEO | SEA | CRO | SEO totaalpakket | Analytics | Snelheid optimalisatie

Vraag direct een gratis SEO audit aan

Online partners

Cases

YouTube adverteren

YouTube is de 3e meest bezochte website ter wereld en de 2e grootste zoekmachine ter wereld. Elke maand trekt YouTube meer dan een miljard bezoekers op hun website die ongeveer 6 miljard uur aan video bekijken op het platform. Doordat er zoveel mensen YouTube bezoeken en doordat je gerichte targetopties hebt is het zeker interessant voor bedrijven om op YouTube te adverteren.

De voordelen van Youtube adverteren

Superspecifieke targetingopties
Bereik nieuwe doelgroepen
Makkelijke en overzichtelijke rapportagemogelijkheden

Welke mogelijkheden zijn er op Youtube? 

Met videoadvertenties op YouTube kunt u het verhaal van uw organisatie vertellen en merk- en naamsbekendheid opbouwen. YouTube adverteren geeft je de mogelijkheid om een videoadvertentie te plaatsen over je organisatie en merk.
Hiermee bouw je naamsbekendheid en kan je snel in het kort uitleggen wat je doet of aanbied zodat de mensen die uw advertentie zien goed kunnen visualiseren wat je te bieden hebt en hierdoor worden ze bewust van jouw product of dienst.
YouTube adverteren is geschikt voor branding-, informatieve- en product campagnes.
Ontdek hoe jouw organisatie YouTube Video Ads campagnes kan gebruiken om meer klanten en naamsbekendheid te krijgen

Youtube in-stream video advertenties

Met Trueview in stream ads spelen de advertenties voor, tijdens of na de video die je afspeelt, op deze manier kan je werken aan naamsbekendheid. Doormiddel van targeting kan je een specifieke doelgroep bereiken.
De advertenties kunnen op basis van CPV (click per view) worden ingesteld waarbij kosten worden berekend als kijkers erop klikken om de advertenties te bekijken.

Youtube video discovery advertenties

TrueView video discovery ads verschijnen bij relevante YouTube video’s bij zoekresultaten, de ads bestaan uit een stilstaand beeld van de video met tekst. Hierdoor bereik je je doelgroep

Youtube remarketing

Wil jij maximaal resultaat halen uit jouw videocampagne? Volario kan je helpen met video re marketing. Met YouTube re marketing worden gepersonaliseerde advertenties getoond, deze video komt omdat een lead in het verleden op jouw website is geweest of heeft gezocht naar de dienst die jij aanbiedt.
Re marketingcampagnes zorgen voor meer kijkers en bezoekers en een hoger rendement op uw investering.

Wat zijn YouTube Bumper advertenties? 

Bumper advertenties zijn korte video’s die makkelijk te onthouden zijn en die je niet kan wegklikken. Voor de bumper advertenties betaal je per duizend views. De advertenties worden afgespeeld voor, tijdens of na een video.

Wat je van ons kan verwachten

Eerst kijken wij gezamenlijk wat uw wensen zijn en daarna kijken we wat er allemaal mogelijk is in dit proces zullen wij meedenken met u en het benodigde advies verlenen over de YouTube ads.
Nadat dit is gebeurd dan gaan we samen met jouw organisatie concrete doelstellingen bepalen. Wanneer de advertentievormen hebben gekozen gaan we verder met het opzetten van jouw campagne.
Als je campagne er staat, gaan we deze analyseren en optimaliseren voor maximaal resultaat zodat we samen jouw doelstellingen behalen.

Samenwerken
met volario?

Bel ons op: 06-40372584
Hebben jullie hetzelf super druk met jullie core business?
Geen probleem wij van Volario nemen alle 
zorgen omtrend online marketing van jullie over.
Zo kunnen jullie blijven focussen waar
jullie goed in zijn, en focussen wij op waar 
wij goed in zijn.
neem contact op
databasestorearrow-rightlayers