Google Shopping


Met google shopping zijn jouw producten direct zichtbaar in de zoekresultaten. De producten worden toegevoegd doormiddel van een feed. Jouw potentiele klanten zien dus direct wat jij aanbied.


SEO | SEA | CRO | SEO totaalpakket | Analytics | Snelheid optimalisatie

Vraag direct een gratis SEO audit aan

Online partners

Cases

Google Shopping

Gebruik je het platform voornamelijk om producten te verkopen? Shopping-campagnes zijn voor webwinkels een nuttige aanvulling op Google. Met Google Shopping kunn je producten met afbeeldingen en prijzen direct in de zoekresultaten van potentiële klanten promoten, of ze nu thuis of onderweg winkelen. Je hoeft alleen te betalen wanneer de doelgroep klikt om uw website binnen te gaan of informatie over de voorraad van uw winkel te opvraagt. Onze Google Shopping-experts begrijpen de effectieve en ineffectieve methoden voor uw doelgroep(en).

De voordelen van Google Ads

Aantrekkelijk zichtbaar in de zoekresultaten
Je assortiment van je webshop is direct zichtbaar
Inzet in elke fase van de customer journey

Wat is Google Shopping?

In Shopping-advertenties worden foto's van uw producten weergegeven, inclusief de titel, prijs en winkelnaam. Via winkelcampagnes kun je aanbiedingen in webshops of winkels promoten en meer bezoekers aantrekken, relevante potentiële klanten aantrekken en zelfs zorgen voor directe aankopen. 
Deze vorm van online marketing kan worden gebruikt bij Google Shopping-feeds: een feed-bestand is een informatiebron met kenmerken over alle producten in de webwinkel, zoals afbeeldingen en bruikbaarheid. De Google Shopping Feed is dynamisch en verandert als categorie, prijs of beschikbaarheid verandert.

Positieve resultaten binnen 4 weken

Bijna in alle gevallen kunnen we in 4 weken al zorgen voor de eerste gunstige resultaten. Door onze specialistische aanpak zorgen we ervoor dat de resultaten blijven als we verminderen met onze inspanningen. Mede door deze aanpak zorgen we voor een goede basis en een blijvende online vindbaarheid. 

Een SEO bureau met garanties?

Wij kunnen geen garantie geven voor nummer 1 posities in Google voor zoekwoorden met veel competitie, dit komt omdat er bij SEO altijd factoren mee spelen waar wij geen invloed op hebben. Google zelf is hierin de grootste factor. Wij kunnen wel deze 3 dingen garanderen:  
check mark
We werken transparant en maken meetbaar wat iedere euro oplevert
check mark
We hanteren geen black-hat praktijken
check mark
We kijken verder dan posities in Google en gaan voor aantoonbaar resultaat

Gratis SEO audit

Alleen formulieren ingevuld met een zakelijk e-mailadrs nemen wij in behandeling.

Toestemming

Waar helpt Google Shopping in de customer journey?

Google Shopping is belangrijk in alle fasen van het besluitvormingsproces. Shopping-campagnes kunnen goed worden gebruikt in het targetingproces van potentiële klanten, maar ze kunnen uiteindelijk ook bestellingen genereren. 
Daarnaast zorgt de combinatie met andere expertise (zoals SEO of display advertising) ervoor dat je gedurende de gehele customer journey zichtbaar bent voor de doelgroep. Daarom hangt de exacte implementatie van de winkelstrategie af van uw doelen. We gebruiken het " See-Think-Do-Care-model"om online marketingstrategieën duidelijk te definiëren.
Is het gericht op conversie en rendement? Focus dan op de uitvoeringsfase, bijvoorbeeld winkelen. Als ervaren Google Shopping specialisten kunt je bij ons terecht voor goed advies.

Samenwerken
met volario?

Bel ons op: 06-40372584
Hebben jullie hetzelf super druk met jullie core business?
Geen probleem wij van Volario nemen alle 
zorgen omtrend online marketing van jullie over.
Zo kunnen jullie blijven focussen waar
jullie goed in zijn, en focussen wij op waar 
wij goed in zijn.
neem contact op
databasestorearrow-rightlayers