Onze vakgebieden


SEO | SEA | CRO | SEO totaalpakket | Analytics | Snelheid optimalisatie

Ons vakgebied ligt in online marketing, we hebben specialisten in SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine adverteren, SMM (social media marketing) en CRO ( conversie optimalisatie). Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat we moeten finetunen en wat we moet aanpassen of eventueel weg moeten halen. 

Bij Volario zit je goed, we werken volgens het SMART systeem. De doelen die we maken zijn altijd haalbaar, realistisch en transparant. Bij ons heb je geen verborgen kosten, en is alles transparant. Je kan alles zelf makkelijk bij houden via een online DATA studio.

Vraag direct een gratis SEO audit aan

[wpforms id="65" title="false"]
35

Online partners gingen je voor
Cases

Online partners

Cases

Onze vakgebieden

Bij Volario is het resultaat het belangrijkste. We houden ervan om online uitdagingen en strategieën om te zetten in meetbare resultaten. Wil je een hogere conversie? Meer potentiële klanten? Meer bezoekers naar je website? Of heb je misschien interesse in meer naamsbekendheid? Laat het aan Volario over. Om het hoogste resultaat tegen de juiste kosten te behalen, hebben we een mix van onze diensten ontwikkeld. Onze specialisten werken samen aan een oplossing op maat voor de individuele behoeften. Want elke online partner heeft weer verschillende doelstellingen en behoeftes.

Als online partner van Volario kan je hier altijd op rekenen

Vast contact persoon voor vragen die niet kunnen wachten
Toegang tot rapporten , zodat alles transparant is
Specialisten die zich volledig inzetten voor jullie website

SEO diensten


Profiteer van onze kennis

Al onze diensten


SEO


SEO (Search engine optimization)

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zorgt dat je website organisch op relevante zoektermen scoort.
Ontdek meer...

SEO totaalpakket

Een totaalpakket met alle aspecten van SEO, SEA en SMM. 
Ontdek meer...

SEO Techniek

Met SEO techniek  worden alle technische aspecten van de website aangepakt.
Ontdek meer...

VEO spraak optimalisatie

Met VEO worden de juiste pagina's geoptimaliseerd voor gesproken zoekopdrachten.
Ontdek meer...

Snelheid optimalisatie

Met snelheid optimalisatie wordt je website sneller gemaakt met o.a. lazy loading, verwijderen van onnodige CSS en javascript.
Ontdek meer...

Linkbuilding

Met linkbuilding maken we een gezond linkprofiel door het vergaren van relevante backlinks en gaan we aan de slag met interne links.
Ontdek meer...

Online strategie

Een online marketing strategie is een belangrijk onderdeel dat aan de voet ligt van alle online marketingactiviteiten van je brand.
Ontdek meer...

Google Mijn Bedrijf

Met Google mijn bedrijf ook wel lokale SEO zorgen we dat lokaal beter vindbaar wordt.
Ontdek meer...

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek is een document waarin je alle trefwoorden kunt vinden die relevant zijn voor uw bedrijf, inclusief maandelijkse volumes.
Ontdek meer...

SEA


Met Google Ads sta je direct bovenaan in de zoekresultaten van Google.
Ontdek meer...

Youtube

Met Youtube adverteren heb je meerdere mogelijkheden waar je kan adverteren. Je bereikt direct een specifieke doelgroep.
Ontdek meer...

Google shopping

Met Google Shopping is jou assortiment direct zichtbaar in de zoekresultaten van Google.
Ontdek meer...

SMM


Facebook advertising

Met Facebook marketing heb je een grote doelgroep binnen bereik.
Ontdek meer...

LinkedIn advertising

Met LinkedIn adverteren bereik je een grote groep professionals.
Ontdek meer...

Instagram advertising

60% van alle Instagram gebruikers zegt nieuwe producten op Instagram te ontdekken en maar liefst 80% volgt een bedrijf op Instagram.
Ontdek meer...

Pinterest advertising

Adverteren op Pinterest is relatief goedkoop.
Ontdek meer...

Snapchat advertising

Je kunt Snapchat in elk stadium van de funnel gebruiken. Wil je bewustwording creëren, traffic genereren of converteren?
Ontdek meer...

Twitter advertising

Een Twitter-campagne kan helpen je naamsbekendheid te vergroten, je community te laten groeien, betrokken te raken bij jouw inhoud, meer website bezoekers, meer leads te genereren of app-downloads te stimuleren.
Ontdek meer...

Vraag een gratis SEO-audit aan ter waarde van € 299,-

Gratis SEO audit

Online partners

Cases

Veelgestelde gestelde vragen

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Belangrijk om te beseffen is dat Google honderden factoren kwalificeert om te bepalen welke websites, op specifieke keyword combinaties, bovenaan de ladder komen te staan. Deze factoren te samen vormen het algoritme, of rekenmodel, van Google.

Het algoritme van Google analyseert jouw website om de paar dagen om te kijken of die voor wat betreft de richtlijnen van Google juist geoptimaliseerd is. Enkele factoren waar Google op kwalificeert is de mate waarin jouw website of webshop de informatiebehoefte van de gebruiker vervult, hoe gebruiksvriendelijk je website is etc. Des te hoger de kwaliteit van je website of webshop, bekeken vanuit de Google richtlijnen, des te hoger Google jouw website positioneert.

Echter zijn er een aantal cruciale factoren die zwaar wegen. Deze krijgen als het waren een hogere wegingsfactor dan andere. Er wordt bijvoorbeeld een zwaardere weging toegekend aan linkbuilding.

Linkbuilding is het realiseren van links op externe websites die te maken hebben met de branche waarin jouw website of webshop zich begeeft en die via die weg autoriteit toekennen aan jouw expertise, organisatie of website.

Hoelang duurt het voordat ik op de eerste pagina van Google sta met mijn website of webshop?

In de praktijk ligt het gemiddelde SEO traject tussen de 3 en 6 maanden. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie en of er al zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn uitgevoerd voor jouw website of webshop op de beoogde zoekwoorden.

Nu kun jij je vast voorstellen dat je als fysiotherapeut in de provincie op lokale zoektermen sneller resultaat boekt dan een webshop die ‘from scratch’ in de top 3 wil komen op zoekwoorden als ‘T-shirt kopen.’ In de regel kun je in ieder geval een campagneperiode van 3 tot 6 maanden aanhouden.

Wat betekent SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie betekent. Zoekmachine Optimalisatie is een elementair proces waarmee je zorgt dat jouw website of webshop interessante posities bemachtigd in relevante zoekmachines, waarvan Google op dit moment de belangrijkste is.

In feite betekent dit dat jij tijd en middelen investeert om een website, webshop of landingspagina op een prominente positie in de zoekmachines te plaatsen op voor jou relevante zoekwoord combinaties. Dit wordt vervolgens vaak opgedeeld in Onpage SEO en Offpage SEO.

Onpage SEO is alles wat betrekking heeft op jouw website. Google gebruikt tekstuele content, afbeeldingen, laadsnelheid, meta descriptions, user experience en vele andere onderdelen die op jouw website, webshop of landingspagina staan om jouw website domein te kwalificeren en vervolgens te classificeren op relevantie voor een bepaald zoekwoord.

Offpage SEO is alles wat indirect betrekking heeft op de positie van jouw website in de zoekmachines. Denk daarbij aan links en artikelen van andere websites die naar jouw website verwijzen en daarmee de nodige autoriteit toekennen aan jouw expertise, website of webshop.

Andere vaktermen die je mogelijk al eens voorbij hebt zien komen, zijn SEA en SEM. SEA staat voor Search Engine Advertisement en vormt tezamen met SEO: SEM. SEM staat voor Search Engine Marketing en is een overkoepelende term voor op zoekmachines gerichte marketing activiteiten.
databasestorerocketlayers