A tagline

Online Marketing Rotterdam

Van SEO tot SEA, van Adverteren op LinkedIn tot Content creatie…
[wpforms id="65"]

Online partners

Cases

Waarom Volario als bureau voor jou online marketing in Rotterdam?

Net als al je voorgangers in Rotterdam kun je er ook voor kiezen om Volario Online Marketing Bureau in te huren voor SEO. Om u te laten weten hoe wij werken, hebben wij één voor één uw redenen op een rij gezet om voor ons te kiezen:

 • Ons marketingbureau heeft aantoonbare resultaten, deze zijn te zien op de casepagina;
 • Wij combineren webdesign en internetmarketing om uw website van begin tot eind te optimaliseren;
 • Onze instelling heeft een multi-getalenteerd team met vele jaren ervaring;
 • Volario Internet Marketing Bureau gebruikt verschillende internetmarketingtechnieken en -strategieën, die allemaal bijdragen aan uw online rendement;
 • We zijn niet alleen actief in Rotterdam, maar door het hele land.


 • Dit zijn echter slechts enkele van de voordelen van onze experts. Om u een beter beeld te geven van de samenwerking met ons online marketingbureau, geven wij u bij het inhuren van ons voor online marketing hieronder een samenvatting van onze werkwijze.

  Een professioneel online marketing bureau uit Rotterdam

  Volario online marketingbureau Rotterdam is een expert die jou op basis van SEO een hogere ranking kan bezorgen. Ons bureau heeft zich door de jaren heen gericht op het implementeren van verschillende online marketingstrategieën, waaronder zoekmachineoptimalisatie, zoekmachinemarketing, content marketing, conversie-optimalisatie, het opzetten van social media campagnes en e-mailmarketing. Wil je weten wat onze professionals voor jouw online marketing in Rotterdam kunnen betekenen om uw online vindbaarheid te verbeteren, lees dan verder.

  VolarioOnline Marketing verzorgt niet alleen online marketing voor organisaties in Rotterdam; bedrijven uit Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Ridderkerk, Poortugaal, Hoogvliet, Rhoon, Nieuwerkerk aan den IJssel, Prins Alexander, Kralingen, Overschie, Charlois  besteden deze ook uit aan ons kantoor.

  Veelgestelde gestelde vragen

  Hoe kom ik bovenaan in Google?

  Belangrijk om te beseffen is dat Google honderden factoren kwalificeert om te bepalen welke websites, op specifieke keyword combinaties, bovenaan de ladder komen te staan. Deze factoren te samen vormen het algoritme, of rekenmodel, van Google.

  Het algoritme van Google analyseert jouw website om de paar dagen om te kijken of die voor wat betreft de richtlijnen van Google juist geoptimaliseerd is. Enkele factoren waar Google op kwalificeert is de mate waarin jouw website of webshop de informatiebehoefte van de gebruiker vervult, hoe gebruiksvriendelijk je website is etc. Des te hoger de kwaliteit van je website of webshop, bekeken vanuit de Google richtlijnen, des te hoger Google jouw website positioneert.

  Echter zijn er een aantal cruciale factoren die zwaar wegen. Deze krijgen als het waren een hogere wegingsfactor dan andere. Er wordt bijvoorbeeld een zwaardere weging toegekend aan linkbuilding.

  Linkbuilding is het realiseren van links op externe websites die te maken hebben met de branche waarin jouw website of webshop zich begeeft en die via die weg autoriteit toekennen aan jouw expertise, organisatie of website.

  Hoelang duurt het voordat ik op de eerste pagina van Google sta met mijn website of webshop?

  In de praktijk ligt het gemiddelde SEO traject tussen de 3 en 6 maanden. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie en of er al zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn uitgevoerd voor jouw website of webshop op de beoogde zoekwoorden.

  Nu kun jij je vast voorstellen dat je als fysiotherapeut in de provincie op lokale zoektermen sneller resultaat boekt dan een webshop die ‘from scratch’ in de top 3 wil komen op zoekwoorden als ‘T-shirt kopen.’ In de regel kun je in ieder geval een campagneperiode van 3 tot 6 maanden aanhouden.

  Wat betekent SEO?

  SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie betekent. Zoekmachine Optimalisatie is een elementair proces waarmee je zorgt dat jouw website of webshop interessante posities bemachtigd in relevante zoekmachines, waarvan Google op dit moment de belangrijkste is.

  In feite betekent dit dat jij tijd en middelen investeert om een website, webshop of landingspagina op een prominente positie in de zoekmachines te plaatsen op voor jou relevante zoekwoord combinaties. Dit wordt vervolgens vaak opgedeeld in Onpage SEO en Offpage SEO.

  Onpage SEO is alles wat betrekking heeft op jouw website. Google gebruikt tekstuele content, afbeeldingen, laadsnelheid, meta descriptions, user experience en vele andere onderdelen die op jouw website, webshop of landingspagina staan om jouw website domein te kwalificeren en vervolgens te classificeren op relevantie voor een bepaald zoekwoord.

  Offpage SEO is alles wat indirect betrekking heeft op de positie van jouw website in de zoekmachines. Denk daarbij aan links en artikelen van andere websites die naar jouw website verwijzen en daarmee de nodige autoriteit toekennen aan jouw expertise, website of webshop.

  Andere vaktermen die je mogelijk al eens voorbij hebt zien komen, zijn SEA en SEM. SEA staat voor Search Engine Advertisement en vormt tezamen met SEO: SEM. SEM staat voor Search Engine Marketing en is een overkoepelende term voor op zoekmachines gerichte marketing activiteiten.
  databasestorelayers