Volario Digitale marketing

Gratis SEO audit: waar liggen jouw beste SEO-kansen?


SEO | SEA | CRO | SEO totaalpakket | Analytics | Snelheid optimalisatie

Wil je meer bezoekers naar jouw website, betere leads en meer verkopen? Met onze gratis SEO audit laten we je zien hoe je het meeste met SEO uit jouw website kunt halen. We bepalen hoe de website er nu voor staat en waar de grootste kansen liggen.

Goede SEO levert je dit op:


Wat krijg je als je een SEO audit aanvraagt? Je ontvangt een SEO rapport op maat. Het bevat praktische tips en trucs die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Vraag hier jouw gratis SEO audit aan!

Wat is een SEO audit?


 Een SEO audit is een onderzoek naar de huidige SEO prestaties van een website.
Het uitvoeren van een dergelijke audit helpt om vast te stellen wat goed gaat en wat niet. Dit resulteert natuurlijk in een mooie lijst met actiepunten die uw website een flinke boost kunnen geven. 

Tot een paar jaar geleden was het vrij eenvoudig om een ​​website te optimaliseren voor SEO. Door het woord vaak te noemen, zou je het kunnen vinden. 

Helaas is dat niet meer het geval. Google wordt slimmer en overweegt steeds meer details bij het crawlen en indexeren van de webpagina's. Tegenwoordig wordt, zoals gerapporteerd door BackLinko, bij het ranking proces rekening gehouden met maar liefst 200 factoren.

Denk aan de fijne details in de structuur en lay-out van tekst, de plaatsing van links en het aantal en de plaatsing van bepaalde woorden.

Waarom een SEO audit?


Wanneer je investeert in contentmarketing en SEO, wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit je budget haalt.

Loop je kansen mis? Denk je dat je contentmarketing of SEO slechter presteert dan je Ads? Dan is het tijd voor onze gratis content- en SEO audit.

Je ontvangt een op jouw behoeften afgestemd rapport waarin we aangeven hoe het nu met je website gaat en wat jouw grootste kansen zijn. Dit zijn handige tips en trucs waarmee je direct aan de slag kunt.

Site audit

We analyseren jullie site, jullie branche en jullie concurrenten om je zo de kansen te laten zien.
strategie plan

Actie plan

Ontvang een gedetailleerd uitvoeringsplan voor hoe we jullie doelen kunnen bereiken.
krijg een offerte

Offerte

We geven jullie gedetailleerde prijzen over hoeveel het gaat kosten en tijdlijnen wanneer we de doelen bereiken.
databaserocketlayers